„Празнувай като за Световно” от 19:00 ч. в четвъртък пред НДК

С безплатен концерт пред НДК, който ще започне точно в 19:00 ч. в четвъртък, радио и телевизия The Voice и Кока-Кола ще дадат шанс на футболните фенове да отпразнуват заедно откриването на Световното първенство по футбол, с много музика, танци и

2010-06-09 23:39:33
„Празнувай като за Световно” от 19:00 ч. в четвъртък пред НДК
С безплатен концерт пред НДК, който ще започне точно в 19:00 ч. в четвъртък, радио и телевизия The Voice и Кока-Кола ще дадат шанс на футболните фенове да отпразнуват заедно откриването на Световното първенство по футбол, с много музика, танци и добро настроение.

На сцената пред НДК ще излязат Галя, Графа, Лилана, Картела, Сантра и Кристо, Deep Zone, Ghetto Productions и Touch Down, които ще изпълнят както добре познати свои хитове, така и изцяло нови парчета.

Градуса на доброто настроение ще повдигат и игрите на джаги и специалните корнер-флагчета, около които футболните фенове ще покажат как празнуват всеки гол на своя любим отбор.

Малко по-късно – от 21:00 ч., по БНТ ще започне излъчването на грандиозния концерт в Република Южна Африка, който официално ще открие Световното първенство по футбол. В продължение на три часа Шакира, Алиша Кийс, Black Eyed Peas, местни африкански артисти и още много други изпълнители ще се качат на сцената на стадион "Орландо" в предградието Совето в Йоханесбург, за да повдигнат настроението на футболните запалянковци и за да дадат старт на най-голямото футболно събитие на годината.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия